ivermectin pubchem billigt quanox how to use ivermectin for rabbit ivermectina faz mal com cerveja ivermectin 12 mg tablet uses price

Baggrund…

Home / Baggrund…


Lidt baggrundsprofil på altmuligsmølfen...

3 årtier på knæ, stiger og stilladser har klædt mig grundigt og effektivt på, med en særdeles værdifuld værktøjskasse af bred erfaring.
Dagene tæt pakket med udfordrende og særdeles spændende opgaver og projektløsninger for ejendomsselskaber, andelsforeninger, erhverv, detailbranchen og private, på alt hvad der findes af spændende håndværksmæssig karakter...!

I 2012 tog jeg beslutningen om at være selvstændig og starte desajnern.dk. Det var min ambition om at skabe og kreere nyt, opleve glæden ved rigtig godt håndværk samt at kunne rådgive og vejlede til at kundens drømme bliver til virkelighed med kvalitet..
Siden starten i 2012 har jeg og mine samarbejdspartnere haft mere end travlt med entreprenørerhvervet samt den private sektor, hvor vi har beskæftiget os med alle typer af opgaver inden for bygningsvedligeholdelse og alverdens anderledes spændende nicheopgaver.

Kort sagt, alverdens udfordringer  -  Ingen opgave er for lille.

 Jeg samarbejder desuden med følgende faggrupper, som vi gerne tager med i et samlet tilbud:
√ VVS
√ Smed
√ Murer
√ Elektriker

Jeg har derudover gode kompetencer når det drejer sig om sparring med kunder i forbindelse med rådgivning, prissætning og projektering.
Ofte kræver projekterne, at jeg benytter min analytiske og krøllede ”ud-af-boxen-tankegang", hvilket har resulteret i stærke solide løsninger.

Hop gerne et smut forbi mit lille galleri og få et blik over, hvilke ønsker og drømme mine kunder har opnået.


Klik og kik...!

Overblik...!
Mit arbejde spænder alsidigt fra sparring på kreativ idéudvikling og helt frem til den spændende udførsel af selve opgaven. Trives storartet med både forskellige udfordrende såvel som rutineprægede opgaver, med kundetilfredsheden i centrum. Arbejder med høje krav til mig selv, opgaven og mine kunder .
Overskudsmenneske...!
Er specielt glad for, at mine hidtidge kunder har udvist velfunderet tilfredshed på opgaver jeg har udført. De har tit vurderet mig fleksibel, hjælpsom, vedholdende og idérig med spontan og smittende entusiasme. At min viden og erfaring også er nyttig gør mig blot mere entusiastisk i opgaven.
Engageret ildsjæl...!
Jeg søger altid efter nye idéer, indsigt og inspiration. En entusiastisk ildsjæl med en detaljeorienteret indlevelsesevne til opgaven. Jeg har en seriøs tro på, at faglig vidensdeling binder og styrker virksomheden internt og eksternt mod såvel eksisterende som forhåbentligt kommende kunder.